El 3 Rondes es fusiona amb Birreiros

La direcció de Birreiros ha anunciat aquest diumenge al matí una de les notícies més esperades d’aquest final d’any: la fusió entre aquest portal informatiu casteller i el Tres Rondes, el programa casteller de Catalunya Ràdio.
Marcos Ameijeiras i Àlex Riveiro, fundadors de Birreiros, han explicat en una roda de prensa els detalls de l’acord, que inclou l’adaptació del format dels castells alhora de fer les transmissions en directe per Twitter. “D’acord que 4/7ad o 2p4dd són termes que poden crear una mica de confusió, però volem impulsar-ho com a estàndard per a que tothom ho pugui entendre”, ha afirmat Riveiro.
Altres punts de la negociació que encara no s’han tancat inclourien mitja hora més de programa, que aniria conduït pels mateixos realitzadors de Ràdio Birreiros, dedicat a l’actualitat més ortodoxa, com els castells universitaris, els castells amb polo i no amb camisa, la secció d’en Fonxo, els rànquings o la Polca d’Ours.
“Per nosaltres és més que un somni, és senzillament històric”, afirma Ameijeiras. Per la seva banda, els conductors del Tres Rondes es mostren satisfets per haver arribat a un acord amb “un Twitter seriós i amb molta reputació dins del món casteller, igual que nosal… bé, això”.

birreiros_3rondes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s